TURISME
Informació relacionada amb el sector turístic
RESOLUCIÓ EMC/1305/2020, de 8 de juny, d'ampliació de l'import màxim inicial de la dotació pressupostària de la Resolució EMC/843/2020, de 13 d'abril, per la qual es fa pública la convocatòria de la línia de subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la...
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries i per a establiments del sectors alimentari oberts al públics és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del...
La Secretaria d'Estat de Turisme del ministeri d'indústria, comerç i turisme del Govern Espanyol, en coordinació amb el ministeri de salut, ha elaborat les guies d'especificacions per a la reducció del contagi del coronavirus. Les guies contenen especificacions de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per els diferents...
Informació extreta de l'Ordre SND/399/2020, de 9 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional, establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.
Subvencions 2020 CCAM
Inici sol·licituds: 30/4/2020 a les 00:00h
El CCAM presenta el 28 d'abril de 2020 les línies de subvenció per al 2020 amb les que el Departament d'Empresa i Coneixement vol contribuir a mitigar la crisi derivada pel COVID-19 en els sectors del Comerç, l'Artesania i la moda.
El "Ministerio de Industria, Comercio y Turismo" ha elaborat una guia de bones pràctiques pels establiments i treballadors del sector turístic.
L'impacte de la Covid-19 a les perspectives d'allotjament turístic a les comarques de Girona
La "Taula Gironina de Turisme" ha organitzat un webinar sobre l'impacte de la COVID-19 als allotjaments turístics per donar llum a aquesta situació d'incertesa del sector turístic.
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, la recomanació per a les empreses alimentaries és seguir les normes generals de seguretat alimentària i les normes de prevenció de la malaltia que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus.
